logo

Stiri

Contacteaza-ne

acțiune

Tehnologia de construcție de acoperire impermeabilă din poliuretan

Jul 25, 2017

1. Baza de curățare de suprafață: cu lopata de fier, mătură și alte unelte pentru a elimina deșeuri de construcție, cum ar fi în cazul de pete nevoie de curățare solvenți, iarbă-rădăcini au defecte sau care rulează fenomenul de nisip, are nevoie de reparații noi.

2. Când este necesar, vopseaua excelentă pentru apă și pielea de apă și piele de apă potrivită, conform proporției de 2: 0,7: 1 (raport greutate), se amestecă în suspensie, perindând în mod uniform la nivel de bază.

3. Pregătirea materialului: După uscarea agentului primar de tratare (dacă există), 6 ~ 8% piele de apă excelent praf de potrivire și $ număr de apă se amestecă în tulbureală, această suspensie în stratul de apă impermeabil impermeabil acoperire în agitator electric uniform după răzuire sau direct apă numărul de apă în pielea de apă acoperire excelentă impermeabil în amestecarea puternică poate fi acoperit răzuire.

4. Tratamentul de consolidare a nodului: În conformitate cu cerințele specificației pentru părțile nodului proiectului (cum ar fi: unghiul Yin și Yang, după turnarea benzii, cusătura de construcție, rădăcina, gura de apă etc.) pentru a întări tratamentul.

5. Acoperire pe scară largă strat de apă de acoperire excelente rezistent la apa: stratul orizontal și direcțional de acoperire a apei și răzuire a pielii excelent rezistent la apa, masa de acoperire anterioară uscat, dar pentru munca grea (în condiții normale, între cele două straturi de aproximativ 8-12 ore), pentru a se referi la contactul neadecvat, după construirea unui strat de acoperire. Stratul de strat de acoperire ar trebui să acorde o atenție la forța moderată, nu scurgeri de fund, nu se acumulează. Dozaj recomandat: Grosimea filmului 1.5 ~ 2.0mm, piele de apă Doză de acoperire excelentă la apă 1.8 ~ 2.5kg / m2.

6. Capul stratului impermeabil: Acoperirea superficială a pielii cu apă pentru a folosi mai mult decât materialul de periere sau etanșare sigilat.

7. Acceptarea organizației.


Legate de ştiri
Produsul nostru
Membrane hidroizolante
Echipamente de impermeabilizare
Hidroizolarea rășinilor
Centru de informatii
Istoria noastra
Certificatul nostru
Serviciul nostru
Informatii de contact

No.32 Siyuan rutier High Tech zona de dezvoltare industrială, Shandong Qingdao

Tel: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Waterproof Technology Co, Ltd Toate drepturile rezervate.