logo

Stiri

Contacteaza-ne

acțiune

Cum de a alege membrana de impermeabilizare

Oct 24, 2017

Dacă sunteți dezvoltator, dacă proprietatea a fost întâlnită din cauza scurgerilor de plângeri ale proprietarilor? Dacă sunteți proprietar, dacă a fost partea de sus a toaletei picurând și tulburat? Aceste fenomene nu sunt normale, ci pentru că este prea comun pentru a fi considerate ca fiind normale. Dezvoltatorii pierd încredere în apă, oamenii nu scurgeri de casa pentru a saluta pe cei norocosi, în cazul situației, într-adevăr face pe oameni doar neajutorați.


Problema este într-adevăr atât de dificil de rezolvat? Reporterii cu întrebări pentru a vizita mai multe branduri importante de experți de afaceri de impermeabilizare, a fost un răspuns foarte ferm: "Desigur, nu!" Impermeabilizarea ingineriei este o parte importantă a proiectului, dar echipa de proiectare a calității apei și lipsa de cunoștințe profesionale, care rezultă în design nerezonabil, construirea unei zone mari de scurgere este unul din motivele principale.


Prin urmare, experții sugerează că un impermeabil design rezonabil, două pentru a alege membrana corespunzătoare impermeabilizare. Cu toate acestea, există mai multe soiuri de materiale impermeabile, diferite forme, performanțe diferite, nivelul prețurilor de disparitate, diferite metode de construcție, prin urmare, materialul selectat impermeabil trebuie să îndeplinească cerințele de inginerie.


În primul rând, în funcție de condițiile climatice ale selecției materialelor. Dezvoltarea imobiliară este foarte puternică, dar în ultimii ani, o mulțime de bine-cunoscute de afaceri imobiliare în nord, de multe ori în nord, experiența de Sud în hidroizolare la nord, va fi în mod inevitabil aclimatizate. Deoarece sudul este selecție de ploaie, rezistentă la apă de membrană hidroizolantă rezistentă la apă, cum ar fi anvelope din fibră de sticlă, anvelope din poliester modificate cu membrană asfaltată sau membrană adezivă adezivă adezivă rezistentă la apă. În timp ce frigul nordic, în special în zonele cu zăpadă, o membrană impermeabilă nu poate rezista schimbărilor ciclului de contracție a înghețului la temperatură scăzută, fracturilor premature de îmbătrânire. Prin urmare, aceste zone trebuie să utilizeze membrană asfaltică modificată SBS sau îmbinare sudată a membranei polimerice, în cazul în care utilizarea unui material rezistent la intoleranță la temperatură scăzută la apă, ar trebui să fie acoperiș inversat.


În al doilea rând, diferitele părți ale clădirii, cerințele de material impermeabil nu este același, dar, de asemenea, în funcție de condițiile locale, datorită construcției materiale. Într-o clădire, acoperișul, peretele, construcția subterană și apa de toaletă pot fi descrise ca fiind esențiale.


Legate de ştiri
Produsul nostru
Membrane hidroizolante
Echipamente de impermeabilizare
Hidroizolarea rășinilor
Centru de informatii
Istoria noastra
Certificatul nostru
Serviciul nostru
Informatii de contact

No.32 Siyuan rutier High Tech zona de dezvoltare industrială, Shandong Qingdao

Tel: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Waterproof Technology Co, Ltd Toate drepturile rezervate.