logo

Stiri

Contacteaza-ne

acțiune

Stadiul dezvoltării viitoare a materialelor și sistemelor de impermeabilizare ecologice

Jul 25, 2017

Datorită apariției unui aer rece puternic, nordul este acum mai înghețat, rece, nisip. În Statele Unite, cu materiale de protecție a mediului TPO care protejează mediul înconjurător, membrana de impermeabilizare EPDM și sistemul de acoperișuri de plantare au depășit cu mult tendința tradițională a materialelor impermeabile

Mediu prietenos materiale de apărare reporter astăzi de la "China a IX-a International de acoperire și construirea de hidroizolare Expoziție Tehnologie" În înțelegerea faptului că, cu procesul de urbanizare și îmbunătățirea standardelor de viață ale oamenilor, cerințele de mediu ale oamenilor mai stricte, Dezvoltându-se la această tendință. Și o serie de produse din sistemul american Carlyle Waterproof, cu avantajele sale ecologice de economisire a energiei în cadrul expoziției, au atras un număr mare de spectatori opriți.

Partea de sud a Chinei, în special provincia Guangdong și provincia Hainan, este afectată de climatul tropical și subtropical, care este în condiții de temperatură ridicată și de ploi torențiale pe tot parcursul anului. În nord este mai înghețat, rece, nisip.

Acest lucru impune producătorului de materiale impermeabile și contractorilor pentru lucrări de hidroizolare să aplice același material de impermeabilizare și aceeași metodă de lucru în toate zonele. În Statele Unite, cu materiale de protecție a mediului TPO care protejează mediul înconjurător, materialele EPDM pentru protecția mediului și sistemele de acoperire a plantelor au depășit cu mult tendința tradițională a rulourilor impermeabile.


Legate de ştiri
Produsul nostru
Membrane hidroizolante
Echipamente de impermeabilizare
Hidroizolarea rășinilor
Centru de informatii
Istoria noastra
Certificatul nostru
Serviciul nostru
Informatii de contact

No.32 Siyuan rutier High Tech zona de dezvoltare industrială, Shandong Qingdao

Tel: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Waterproof Technology Co, Ltd Toate drepturile rezervate.